Suositun Rotutorin osastopaikkojen myynti alkoi tänään

Kuva: Jukka Pätynen, koirakuvat.fi

Koiramessut 2024 järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7.-8. joulukuuta. Messuille rakennetaan edellisten vuosien tapaan suosittu messualue Rotutori, jossa itselleen paikan ostaneet Kennelliiton alaiset rotujärjestöt, -yhdistykset ja -kerhot esittelevät omaa rotuaan ja elämää sen kanssa.


Mikä Rotutori?

Rotutorista rakennetaan Koiramessuille oma messualueensa, jonne jokainen paikan ostanut saa oman valmisosaston. Osastopaikkoja voivat ostaa kaikki Kennelliiton alaiset rotujärjestöt, -yhdistykset ja -kerhot. Paikat ovat olleet suosittuja, sillä Rotutori tarjoaa oivan tilaisuuden oman rodun esittelyyn esimerkiksi kiinnostuneille tuleville koiranomistajille! Lisäksi Rotutori on paikka, jossa samanmieliset, ja saman rodun harrastajat voivat kokoontua yhteen.

Rotutorin yhteyteen nousee myös Hau Life! -lava, jossa pidetään messuviikonlopun aikana 10 minuutin pituisia rotuesittelyitä sekä yhteistyökumppaneiden tietoiskuja.


Osastopaikan ostaminen

Rotutori on avoinna Koiramessujen molempina päivinä (la-su) klo 10–17. Myynnissä olevat osastopaikat ovat kooltaan 6 m2 (L3xS2). Osastopaikan hinta on 300 € (sis. alv) ja se sisältää osaston taka- ja väliseinät, rannekkeet sekä otsalaudan rotuyhdistyksen/-järjestön virallisella nimellä.

Osastolle voi tilata kalusteita, mattoja ym. somisteita sekä tekniikkaa suoraan Messukeskukselta. Osastolle voi myös tuoda omia kalusteita ja somisteita, kunhan niissä on huomioitu Messukeskuksen paloturvallisuussäännöt. Osastopaikan ostamisen yhteydessä rotuyhdistykset/-järjestöt voivat myös varata yhden rotuesittelyajan Hau Life! -lavalle joko lauantaille tai sunnuntaille. Pitämällä rotuesittelyn saa osastopaikan hinnasta -10 % alennuksen. Huomioithan, että osastopaikkoja sekä rotuesittelyaikoja (vähemmän kuin osastopaikkoja) on rajoitettu määrä!


Vuoden 2024 osastopaikkojen myynti aukesi keskiviikkona 21.8. klo 16. Paikat ovat myynnissä 18.9. saakka tai niin kauan, kunnes ne täyttyvät. Lisätietoa ja ostolinkin osastopaikkoihin löydät Rotutorin omalta sivulta.

Rotutori järjestetään yhteystyössä Agria Eläinvakuutuksen ja Hau-Hau Championin kanssa.