Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Kävijöille

Koiramessut järjestetään seuraavan kerran 18.–19. joulukuuta Messukeskuksessa, Helsingissä. Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Jokaiselle koiranystävälle jotakin

Koiramessuilla hyvä tilaisuus tutustua eri rotuihin ja keskustella alan asiantuntijoiden kanssa rodun valinnasta ja hyvästä koiran pidosta. Messuille voi tulla myös silittelemään koiria, sillä paikalla ovat rapsutuksia rakastavat Kennelliiton Kaverikoirat. Koiranomistajalle messut tarjoavat paljon ideoita koiran aktivointiin, vinkkejä harrastamiseen ja iloiseen yhdessäoloon.

Avaamme lippujen myynnin Koiramessujen yleisötapahtumaan syys-lokakuun vaihteessa.

Pidetään yhdessä huolta Koiramessujen terveysturvallisuudesta

Noudatamme Koiramessuilla viranomaisten linjauksia tapahtuman terveysturvallisuudesta. Suosituksemme kaikille osallistujille on, että tapahtumaan osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana sekä mielellään täyden rokotussuojan saaneena. Suosittelemme myös Koronavilkun käyttöä.

Jos kansallinen koronapassi tulee käyttöön ennen Koiramessuja, otamme sen käyttöön tapahtumassa. Ohjeistamme Koiramessujen näytteilleasettajia ja osallistujia vielä tarkemmin ennen tapahtumaa, ja lisäksi ajantasaiset tiedot voi aina tarkistaa näiltä verkkosivuilta. Tarvittaessa osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Sertifikaatin on myöntänyt kaupallisten tilojen turvallisuuteen erikoistunut kansainvälinen sertifiointi- ja konsultointiyritys SAFE Asset Group. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n julkistaman, eri tilaisuuksien koronariskiä arvioivan taulukon mukaan messut, joissa on tehty järjestelyjä kontaktien vähentämiseksi, on luokiteltu vähäisen tartuntariskin tilaisuuksiksi.

Tutustu ennakkoon Messukeskuksen turvallisuusohjeeseen. Lisätietoa tapahtumaturvallisuudesta Messukeskuksessa löytyy täältä.