Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Ilmoittautuminen, Helsinki Winner 2021

Ilmoita koirasi mukaan Helsinki Winner 2021 -koiranäyttelyyn 18.12.2021!

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksut (ilmoittautuminen vain internetissä)

 

25.10. mennessä

26.10.–10.11.

11.–22.11.

1. koira *

60 €

70 €

80 €

2. jne koira (saman omistajan)

55 €

65 €

80 €

Kotimaiset rodut*

45 €

50 €

80 €

* Ilmoittautumisista peritään lisäksi palvelumaksu.

* Kotimaiset rodut: karjalankarhukoira, lapinporokoira, suomenajokoira, suomenlapinkoira ja suomenpystykorva

Turistikoirien (koirien, joita ei ole ilmoitettu näyttelyyn) tuominen näyttelyalueelle on kielletty.

Koiralle, joka on ilmoitettu vain yhteen näyttelyyn, mutta tarvitsee kulkuluvan näyttelypaikalle myös toisena päivänä, voi ostaa kulkuluvan hintaan 10 €. Kulkulupia myydään tapahtuman aikaan Messukeskuksen pohjoisella sisäänkäynnillä. Huom! Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

Jos näyttely joudutaan perumaan, on näyttelytoimikunnalla Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaan oikeus mukaan vähentää maksunpalautuksesta aiheutuvat käsittely- ja pankkikulut. Mikäli näyttely perutaan, palautamme ilmoittautumismaksut, ja maksunpalautuksista vähennetään 5 € suuruinen käsittelymaksu ilmoittautumista kohti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn on mahdollista vain internetissä.

Ilmoittaudu näyttelyyn tästä

Huom! Internetilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 2 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö.

Saman omistajan 2. jne. koiran alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei kotimaisten rotujen maksuista).

Lue ohjeet ennen kuin aloitat ilmoittautumisen, kiitos!

Ainoastaan ne koirat, joiden ilmoittautumismaksu on maksettu ja ilmoittautuminen näyttelyyn tehty netti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 22.11.2021 voivat osallistua näyttelyyn.

Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi noin tunnin kuluessa. Jos et saa vahvistusta, ota välittömästi yhteyttä Showlinkin asiakaspalveluun. Tarkista vahvistuksesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Muuta tietoa

Ulkomaisilta koirilta tarvitaan valioluokkaan osallistumista varten valiotodistus ja käyttöluokkaan osallistumista varten käyttökoetodistus (WCC, Working Class Certificate). Jos valiotodistus tai WCC puuttuu, koira siirretään avoimeen luokkaan.

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Katso säännöt ja rokotusmääräykset täältä.

Koiranäyttelyilmoittautumisia koskevat tiedustelut

Showlink Oy, arkisin klo 11–17

e-mail: info@showlink.fi
puh. (09) 8873 0320