Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Rotutori - tule tutustumaan koirarotuihin

Viikonlopun aikana on luvassa paljon nähtävää ja koettavaa kaikille koirista kiinnostuneille. Koiramessuille rakennetaan tänäkin vuonna tutuksi tullut rotutori, jossa rotujärjestöt, -kerhot sekä -yhdistykset esittelevät koirarotuja ja elämää oman rodun kanssa.

Rotutori tarjoaa tietoa koiraroduista etenkin koiran hankintaa suunnitteleville. Rotutorilla pääset tapaamaan kasvattajia, rodun harrastajia sekä nelijalkaisia ystäviämme. Vuonna 2019 mukana oli 44 eri yhdistystä.

Rotutori sijaitsee hallissa 6 lähellä tapahtumakehää ja on avoinna yleisölle molempina tapahtumapäivinä. Rotutorin yhteydestä löydät myös Kennelliiton Hau Life!  -osaston ja lavan, joista saat vinkkejä hyvään elämään koiran kanssa. Lavalle nousevat esittelijät pitävät noin 10 minuutin pituisia rotuesittelyjä. Tule tutustumaan sinua kiinnostaviin rotuihin.

Osastojen aukioloaika ja tiedot sieltä löytyvistä roduista tarkentuvat lähempänä messuja. 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

HAU LIFE! -LAVAN ROTUESITTELYAJAT ON LOPPUUNMYYTY!

Koiramessut 2021 rotutorin esittelypisteet tulevat rotujärjestöjen, -kerhojen sekä -yhdistysten varattaviksi kesäkuun loppupuolella. Alueesta tulee selkeä oma torialue, jossa jokaisella osastolla on oma otsalauta yhdistyksen nimellä ja yhteistyökumppaneiden logoilla. Yhdistykset, kerhot ja järjestöt voivat myös halutessaan varata noin 10 minuutin pituisen rotuesittelyn Hau Life! -lavalle. Varaamalla paikan Hau Life! -lavan rotuesittelyyn, saat alennuksen rotutoripaikasta. Rotuesittelyt pidetään molempina messupäivinä. Huomaathan, että Hau Life! -lavan rotuesittelyaikoja on vähemmän kuin paikkoja rotutorilla, joten kaikki eivät pääse lavalle pitämään rotuesittelyä.

HUOM! Hau Life! -lavan ajat on loppuunmyyty 10.9.2021. Rotutoripaikkoja on vielä hyvin jäljellä.

Varaa esittelypiste pian, niin varmistat paikkasi Suomen suurimmassa koiratapahtumassa!

Rotutori toteutetaan yhteistyössä Royal Caninin ja Agria Eläinvakuutuksen kanssa.

Rotutori on avoinna yleisölle molempina tapahtumapäivinä. Edellytämme läsnäoloa osastolla molempina messupäivinä.

Lue lisää rotutorista tästä

Lisätietoja: rotutori(at)kennelliitto.fi