Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Heiskanen Kati

Kuva
Kati Heiskanen

Olen Kati Heiskanen, pitkänlinjan noutajaharrastaja Nurmijärveltä. Ensimmäinen oma noutajani oli sileäkarvainen, ja sen kaveriksi talouteemme tassutteli kiharakarvainen noutaja vuonna 1996. Siitä lähtien kihara on ollut ”oma” rotuni. Noutajien lisäksi minulla on ollut ilo omistaa afgaani ja cavalieri. Tällä hetkellä kaksi kiharaturkkia sulostuttaa minun ja perheeni arkea.

Noutajan hankkimisen myötä ajauduin heti mukaan yhdistystoimintaan ja sillä tiellä olen yhä. On ollut hauskaa ja avartavaa olla mukana näyttelyissä ja kokeissa sekä järjestäjänä että osallistujana. Ulkomuototuomariksi valmistuin vuonna 2010 ja se on ollut uusi mielenkiintoinen mahdollisuus nähdä tätä koiraharrastusta taas hieman eri kulmasta.

Omien kiharoideni kanssa harrastan rennolla otteella näyttelyitä ja rodunomaisia lajeja, tokoa ja rallytokoakin on kokeiltu. Nautin kovasti niiden kanssa ulkoilusta, treenailusta ja siitä, että ne tuovat jokaiseen päivääni iloa! Olen kasvattanut kolme kiharapentuetta kennelnimellä Kukkasen.

Tuomaroi seuraavia rotuja