Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Nummela Jouni

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Nummela Jouni

Kuva
JouniNummela

 

Olen Jouni Nummela, aloitin koiraharrastuksen vuonna 1992, jolloin sain ensimmäisen koirani. Rotu oli rottweiler, joka ei ole vaihtunut tähän päivään mennessä. Harrastus vei heti alusta asti mukanaan, ja kouluttauduin vuonna 1997 ensin palveluskoirakokeiden tuomariksi, josta luonnollinen jatko oli kouluttautuminen ylituomariksi heti kun tarvittavat viisi vuotta oli tuomarointia takana. Toimin edelleen arvostelevana tuomarina palveluskoirakokeissa, jälkikoe on aina ollut itselleni se omin ja läheisin laji, nykyään on mielenkiinto herännyt erikoisjälki koetta kohtaan,ja luulempa että seuraavan koiran kanssa on tarkoitus tutustua paremmin tähän lajiin.

Jossain vaiheessa alkoi myös kiinnostus kasvaa ulkomuototuomarin tehtäviä kohtaan, ja valmistuin vuonna 2014 ensin omalle rodulleni, rottweilerille, jonka jälkeen olen melko maltillisella tahdilla saanut lisää arvosteluoikeuksia. Tällä hetkellä minulla on arvosteluoikeuksia ryhmistä 1 ja 2.

Järjestöpuolella olen toiminut Suomen Rottweileryhdistyksessä erilaisissa tehtävissä, myös useamman kauden yhdistyksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä toimin myös  ulkomuototoimikunnan jäsenenä, edustan rottweileryhdistystä myös Suomen Kennelliiton valtuustossa.

Olen saanut ilokseni arvostella Suomen lisäksi Espanjassa, Ranskassa, Liettuassa, Belgiassa, Englannissa, Yhdysvalloissa, Serbiassa, Ruotsissa, Venäjällä, Etelä-Afrikassa, Hollannissa, Norjassa, Latviassa, Australiassa, Tsekeissä, Indonesiassa,Virossa ja Unkarissa

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2022 - PE 2.12.

itävallanpinseri
bergamonpaimenkoira
castro laboreironkoira
kaukasiankoira
keskiaasiankoira
bukovinankoira
kroatianpaimenkoira
itäeuroopanpaimenkoira
hollanninrottakoira
karstinpaimenkoira
mallorcanpaimenkoira
karpaattienkoira
romanianpaimenkoira
etelävenäjänkoira
valkoinenpaimenkoira

Pohjoismaiden Voittaja 2022 - LA 3.12.

venäjänmustaterrieri
kääpiöpinseri
tornjak
uruguayncimarron

Voittaja 2022 - SU 4.12.

dobermanni
kanariandoggi
leonberginkoira
mallorcandoggi