Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Patterson Eddie

Kuva
Eddie Patterson

Hankimme puolisoni kanssa ensimmäisen rhodesiankoiramme vuonna 1988 ja olemme olleet rodun parissa siitä lähtien. Toimme ensimmäisen jalostusuroksemme Rockridge Columbuksen Etelä-Afrikasta vuonna 1990, Bill ja Joey Howardin Rockridge-kennelistä. Tästä koirasta tuli oman Rocksham-kennelimme perusta. Olemme hyvin valikoivia jalostuskoiriemme suhteen ja tarkkoja siitä, milloin ja mitä koiria käytämme jalostukseen.  Kennelimme on viimeisen 30 vuoden ajan tuottanut lukuisia muotovalioita ja mikä tärkeintä, terveitä ja hyväluonteisia koiria.

Aloitin tuomariurani Open Show -tasolla vuonna 1992 ja sertifikaatteja sain jakaa ensimmäisen kerran vuonna 1998, rotuna rhodesiankoira. Sen jälkeen minulla on ollut kunnia arvostella rotua niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin näyttelyissä useissa eri maissa, mm. Etelä-Afrikassa, Australiassa, Italiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Guernseyssä, Virossa ja Ranskassa. Minulla on myös rodun CC-oikeudet Isossa-Britanniassa.

Rhodesiankoirien lisäksi minulla on kaikkien rotujen arvosteluoikeudet FCI-ryhmistä 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 10, lisäksi arvostelen FCI-ryhmän 1 rotuja kansallisissa näyttelyissä. Minulla on myös Best in Show -oikeudet niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin näyttelyissä. 

Olen aktiivinen yhdistystoiminnassa, olen mm. alueellisen koirayhdistyksen puheenjohtaja ja näyttelyvastaava ja toimin aiemmin Irlannin rhodesiankoirayhdistyksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Tuomaroi seuraavia rotuja