Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Patterson Gail

Kuva
Gail Patterson

Hankimme puolisoni kanssa ensimmäisen rhodesiankoiramme vuonna 1988 ja olemme olleet rodun parissa siitä lähtien. Toimme ensimmäisen jalostusuroksemme Rockridge Columbuksen Etelä-Afrikasta vuonna 1990, Bill ja Joey Howardin Rockridge-kennelistä. Tästä koirasta tuli oman Rocksham-kennelimme perusta. Olemme hyvin valikoivia jalostuskoiriemme suhteen ja tarkkoja siitä, milloin ja mitä koiria käytämme jalostukseen.  Kennelimme on viimeisen 30 vuoden ajan tuottanut lukuisia muotovalioita ja mikä tärkeintä, terveitä ja hyväluonteisia koiria.

Aloitin tuomariurani 90-luvun puolivälissä ja sain oikeuden jakaa sertifikaatteja vuonna 2006, rotuna rhodesiankoira. Minulla on ollut kunnia arvostella rotua niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin näyttelyissä Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa. Olen arvostellut myös muita rotuja kansallisissa ja kansainvälisissä näyttelyissä Ranskassa, Tanskassa, Etelä-Afrikassa, Alankomaissa, Belgiassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Rhodesiankoirien lisäksi minulla on kaikkien rotujen arvosteluoikeudet FCI-ryhmistä 4, 5, 6 ja 10 kansainvälisten näyttelyjen osalta, lisäksi arvostelen FCI-ryhmän 1 rotuja kansallisissa näyttelyissä. Minulla on myös Best in Show -oikeudet niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin näyttelyissä.

Olen aktiivinen yhdistystoiminnassa, olen mm. alueellisen koirayhdistyksen sihteeri ja toimin aiemmin Irlannin rhodesiankoirayhdistyksen hallituksessa.

Tuomaroi seuraavia rotuja