Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Siegstad Britt

Kuva
Britt Siegstad

Ensimmäinen rotuni oli novascotiannoutaja, joista ensimmäisen hankin vuonna 1993 ja pian sen jälkeen toisen. Ensimmäisen australianpaimenkoirani hankin vuonna 1997. Se oli ensimmäisestä Tanskaan rekisteröidystä aussiepentueesta ja olen siitä lähtien ollut täysin rakastunut rotuun.

Ensimmäinen aussiepentueeni syntyi kennelnimelleni Dreamcatcher’s vuonna 1999. Ihailen rodun ulkonäköä ja liikkeitä ja minua kiehtoo niiden kyky työskennellä ja kilpailla kaikessa, mitä olen aussieni kanssa kokeillut (näyttelyt, tottelevaisuus, rallytoko, agility, temput, jäljestys ja viimeisimpänä nosework). Rakastan rodun älykkyyttä ja huumorintajua, joita aussiet käyttävät taitavasti manipuloidakseen meitä ihmisiä...

Olen sittemmin tuonut joitain laadukkaita australianpaimenkoiria Yhdysvalloista ja löytänyt Euroopasta monen viime vuoden aikana erittäin korkealaatuisia aussieuroksia, joita olen käyttänyt omille nartuilleni hyvällä menestyksellä. Koirani ovat saavuttaneet Maailman Voittaja -titteleitä sekä lukuisia valionarvoja.

Pätevöidyin tuomariksi vuonna 2009 ja olen sen jälkeen saanut arvosteluoikeudet kaikille ryhmän 1 rodulle sekä joillekin roduille ryhmästä 2. Seuraavaksi aion laajentaa FCI-ryhmään 5.

Tuomaroi seuraavia rotuja