Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Varchi Alice

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Varchi Alice

Kuva
Alice Varchi

Alice Varchi on ollut mukana koiramaailmassa vuodesta 2006, kun hänen perheeseensä tuli bedlingtoninterrieri. Alice ihastui koiramaailman tunnelmaan ja päätti, että tulevaisuudessa hänestä tulisi trimmaaja.

Vuonna 2007 Alicesta voitti Italian junior handler -mestaruuden ja sai kunnian edustaa maata kansainvälisissä tapahtumissa. Vuonna 2008 hän tuli kolmannelle sijalle Cruftsin junior handler -finaalissa, tuomarina Renee Sporre Willes, neljännelle sijalle Maailman Voittaja -näyttelyssä Tukholmassa, tuomarina Peter Green, ja toiselle sijalle Euroopan Voittaja -näyttelyssä Budapestissä, tuomarina Dorotha Witkowska.

18-vuotiaana Alice oli mukana perustamassa epävirallista junior handler -järjestöä Italiaan ja toimi sen puheenjohtajana. Tarkoituksena oli perustaa ensimmäinen yhdistys junior handler -toiminnan edistämiseksi Italiassa. Muutamaa vuotta myöhemmin Italian kennelliitto perusti junior handler -toimikunnan tukeakseen toimintaa. Alice on ollut aktiivisesti mukana toimikunnassa sen perustamisesta lähtien.

Alice toimi junior handler -tuomarina Maailman Voittaja -näyttelyssä vuonna 2013 ja vuonna 2014 hän arvosteli Italian junior handler -finaalin. Lisäksi hän vastasi junior handler -kilpailujen järjestelyistä Maailman Voittaja -näyttelyssä Milanossa vuonna 2015 sekä arvosteli Saksan junior handler -finaalin vuonna 2018.

Alicella on ollut mahdollisuus auttaa ja oppia monelta koiranesittäjältä niin itse kilpaillessaan kuin myöhemminkin urallaan. Yksi hänen tärkeimmistä kokemuksistaan on varmasti Yhdysvalloissa kenneltyttönä vietetyt kuukaudet. Parinkymmenen vuoden ikäisenä Alice toimi ammattihandlerina, voittaen useita Vuoden koira -kilpailuja, titteleitä, ryhmäkilpailuja ja Best in Show -kilpailuja yli 20 maassa, menestyen myös Maailman- ja Euroopan Voittaja -näyttelyissä sekä Cruftsissa.

Alice aloittelee kasvattajan uraansa kennelnimellä Plumeria’s, tietysti omalla rakkaalla rodullaan bedlingtoninterrierillä. Vuonna 2017 hän perusti viimein oman trimmaamon ja koiratarvikeliikkeen.

Alicen terveiset: ”Kiitos Suomen Kennelliitolle kutsusta, minulle on suuri kunnia arvostella tämän vuoden SM-finaali. Onnea matkaan kaikille junior handlereille!”

 

Tuomaroi seuraavia rotuja