Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Varmista paikkasi Rotutorilla

Vuoden 2021 Koiramessujen Rotutorin esittelypisteiden myynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Ensimmäisen viikon aikana Rotutorin paikoista on varattu jo yli puolet. Rotutorin yhteydesä olevan Hau Life! -lavan rotuesittelyajat ovat myös herättäneet valtavasti kiinnostusta ja ajat myivätkin loppuun ensimmäisen viikon aikana.

Seuraavat Koiramessut pyritään järjestämään 18.–19.12.2021


Koiramessut ja messujen yhteydessä pidettävät Voittaja- ja pentunäyttelyt pyritään järjestämään 18.–19. joulukuuta 2021, mikäli se on koronavirustilanteen ja terveysturvallisuuden kannalta mahdollista.


Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi näyttelyiden ilmoittautumiset avataan vasta myöhemmin tänä vuonna. Tuomarilistat julkaistaan näyttelyiden ilmoittautumisen avaamisen yhteydessä.

Kennelliitto ja Agria Eläinvakuutus jakoivat tunnustuspalkinnot EHJÄ ry:n Ressu-toiminnalle ja Hypokoirat ry:lle

Suomen Kennelliitolla ja Agria Eläinvakuutuksella on yhteinen aktiviteettirahasto, josta myönnetään vuosittain varoja sopimusosapuolten yhteistyössä päättämiin kohteisiin. Tänä vuonna rahastosta on päätetty lahjoittaa 1500 euroa sekä koira-avusteiseen lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan eli Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry:n Ressu-toimintaan että Hypokoirat ry:lle.

Papillon oli Pohjoismaisen Helsinki Winner 2019 -näyttelyn paras koira

Papillonuros Planet Waves Forever Young Daydream Believers oli Helsinki Winner 2019 -näyttelyn paras koira. Koiran on kasvattanut Kathleen Roosens ja sen omistaa Kathleen Roosens, Goessens ja Ottosson. Näyttelyn parhaan koiran valitsi Svend Løvenkjær Tanskasta. Näyttelyyn osallistui 6146 koiraa ja Helsinki Winner Puppy Show -näyttelyyn 936 koiraa.