Messukeskus Helsinki 18. – 19.12.2021

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Seuraavat Koiramessut pyritään järjestämään 18.–19.12.2021


Koiramessut ja messujen yhteydessä pidettävät Voittaja- ja pentunäyttelyt pyritään järjestämään 18.–19. joulukuuta 2021, mikäli se on koronavirustilanteen ja terveysturvallisuuden kannalta mahdollista.


Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi näyttelyiden ilmoittautumiset avataan vasta myöhemmin tänä vuonna. Tuomarilistat julkaistaan näyttelyiden ilmoittautumisen avaamisen yhteydessä.

Kennelliitto ja Agria Eläinvakuutus jakoivat tunnustuspalkinnot EHJÄ ry:n Ressu-toiminnalle ja Hypokoirat ry:lle

Suomen Kennelliitolla ja Agria Eläinvakuutuksella on yhteinen aktiviteettirahasto, josta myönnetään vuosittain varoja sopimusosapuolten yhteistyössä päättämiin kohteisiin. Tänä vuonna rahastosta on päätetty lahjoittaa 1500 euroa sekä koira-avusteiseen lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan eli Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry:n Ressu-toimintaan että Hypokoirat ry:lle.

Papillon oli Pohjoismaisen Helsinki Winner 2019 -näyttelyn paras koira

Papillonuros Planet Waves Forever Young Daydream Believers oli Helsinki Winner 2019 -näyttelyn paras koira. Koiran on kasvattanut Kathleen Roosens ja sen omistaa Kathleen Roosens, Goessens ja Ottosson. Näyttelyn parhaan koiran valitsi Svend Løvenkjær Tanskasta. Näyttelyyn osallistui 6146 koiraa ja Helsinki Winner Puppy Show -näyttelyyn 936 koiraa.

Suomenpystykorva oli sunnuntain Voittaja-näyttelyn paras koira

Koiramessut houkutteli viikonlopun aikana Messukeskukseen kaikkiaan 37 000 kävijää. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja huipensi monen koiraharrastajan vuoden. Voittaja 2018 -näyttelyn parhaana koirana palkittiin suomenpystykorva Loukkaharjun Aito Lempi omistajinaan Päivi Silomäki ja Toivo ja Anni Lielahti. Sunnuntain näyttelyn parhaan koiran sijoitti Leni Finne.